ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Τρεχων καιρος απο την Webcam και τον Μετεωρολογικο Σταθμο  Φιλοθεης στην Ηγουμενιτσα
Click here for home page.
Η Εικονα ανανεωνετε αυτοματα καθε 20sec-Refresh image every 20 sec

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ

Ωρα Ελλαδος=UTC+3

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Από το Youtube ζωντανά σε MP3

Από τότε που έγινε διάσημο το Youtube, οι χρηστές επιθυμούσαν να έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τη μουσική από τα αγαπημένα τους βίντεο. Πολλά προγράμματα είχαν βγει ανά καιρούς που επέτρεπαν αυτή τη δυνατότητα, αλλά συνήθως έκαναν τη ζωή των χρηστών δύσκολη, καθώς είτε η διαδικασία ήταν αρκετά χρονοβόρα, είτε η ποιότητα του ήχου δεν ήταν η επιθυμητή.

Πλέον αυτό το πρόβλημα λύθηκε, χαρή στη λειτουργία ListenToYoutube, που μπορεί κανείς να τη βρει εδώ: ListenToYouTube.com

Σε αυτό το site, μπορεί κανέις να βάλει το επιθυμητό βίντεο και να αποσπάσει την μουσική αποθηκεύοντας την ώς αρχείο .mp3.

H διαδικασία είναι αρκετά απλή και εύχρηστη. Στο site υπάρχει ένα πεδίο όπου οι χρήστες τοποθετούν το link του βίντεο από το Youtube, η υπηρεσία ξεκινάει την διαδικασία αποκοπής του ήχου από το βίντεο και μόλις αυτό πραγματοποιηθεί, εμφανίζεται στο τέλος ένα κουμπί που σου υποδεικνύει να κατεβάσεις το αρχείο .mp3.

Έτσι απλά μπορεί κάποιος να κατεβάσει τα αγαπημένα του τραγούδια από το Youtube και να τα φορτώσει στο mp3 player του. ΠΗΓΗ www.i-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου