ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ  ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Τρεχων καιρος απο την Webcam και τον Μετεωρολογικο Σταθμο  Φιλοθεης στην Ηγουμενιτσα
Click here for home page.
Η Εικονα ανανεωνετε αυτοματα καθε 20sec-Refresh image every 20 sec

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ

Ωρα Ελλαδος=UTC+3

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Με κατάνυξη γιορτάστηκε σε κάθε γωνιά της χώρας η Ανάσταση του Χριστού. Ελπίδα για την Ανθρωπότητα η Ανάσταση, τονίζουν στα μηνύματά τους ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος.Στα Ιωάννινα βρίσκεται για το Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας με την οικογένειά του. Σήμερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα γιορτάσει το Πάσχα με τους στρατευμένους στο στρατόπεδο «Λορέντζος Μαβίλης» στο Καλπάκι.

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα επισκεφθεί στις 11.45 την αεροπορική βάση Δεκελείας, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί το κέντρο εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο.

Την αεροπορική βάση Δεκελείας θα επισκεφθεί σήμερα και η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Στην Τήνο, όπου θα περάσει και την ημέρα του Πάσχα, βρέθηκε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, γιόρτασε την Ανάσταση στην Καβάλα.

Στην Αθήνα έκανε Ανάσταση ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης και σήμερα στις 10:45 θα επισκεφθεί την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173) όπου θα απευθύνει το Αναστάσιμο μήνυμα μέσω ασυρμάτου στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ στις 11:30 θα μεταβεί στην αεροπορική βάση Δεκελείας, όπου θα ανταλλάξει ευχές με τους στρατευμένους νέους.

Με λαμπρότητα τελέστηκε η Αναστάσιμη Ακολουθία και στον Ιερό Ναό του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο δήμο της Αθήνας, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Στην Ακουλουθία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο γ.γ. της Κ.Ο. της Ν.Δ. Γ. Τραγάκης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γ. Βλάχος, εκ μέρους της κυβέρνησης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπουτσής, εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο νομάρχης Αθηνών, Γ. Σγουρός και ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Γ. Γρίβα. ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου